This page looks best with JavaScript enabled

Ibusz Iroda Kaposvár Vezető

 ·  ☕ 2 min read

Ibusz Iroda Kaposvár Vezető. More images for ibusz iroda kaposvár vezető » A nemzetközi vásárnaptár alapján készített aktuális szállás ajánlatainkat bármely utazási formával összekapcsolva, teljeskörű szolgáltatást nyújtó csomagként ajánljuk cégüknek.

Kapcsolat - Cargate Kft.
Kapcsolat - Cargate Kft. from cargate.hu
Fekete istván íróról kapta a nevét, aki maga is somogyi születésű, természetrajongó. Extrém körülmények között, váratlan problémák felbukkanásakor azonban mindenki az igazi oldalát mutatja. Nagy szerepet játszik a bizalom, a megbízható partnerkapcsolat és a korrekt üzleti magatartás.

Nagy szerepet játszik a bizalom, a megbízható partnerkapcsolat és a korrekt üzleti magatartás.

Legfontosabb üzletágai a turisztika, a vám és pénzügyi szolgáltatások, valamint a menetjegyértékesítés. A cégeknek nem könnyű kiválasztani a megfelelő helyszínt, nehéz összeállítani a mindenkinek tetsző programot. Amennyiben egyénileg szervezi utazását, online repülőjegy foglalás szolgáltatásunkkal több ezer desztinációból választhat. Válogasson a külföldi utazások, all inclusive nyaralások, egzotikus pihenések, európai városlátogatások, és kulturális körutazások széles kínálatából.

Share on